TB Expertisie –
De slimme inspectietool

TB Expertise is onafhankelijke partner bij alle sloop, bouw en infraprojecten. Het expertisebureau is gespecialiseerd in bouwkundige opnames, metingen en monitoring.

4+

Uur tijdsbesparing per inspectie

50%

Tijdswinst

20%

Verlaging foutmarge

Met oog voor de omgeving

TB Expertise brengt de risico’s in kaart bij bouw – en/of infraprojecten. Dit doen ze door risicomanagement, opname en inspecties, metingen, schademanagement en drone-opnames. Na de analyse brengen ze de risico’s in kaart, monitoren ze deze en brengen ze betrouwbaar advies uit. Bij dergelijke projecten werken ze met verschillende tools, maar het werd tijd voor wat anders.

Wanneer geen enkel bestaand platform voldoet

Ga je al snel denken aan een maatwerk oplossing. Dat gold ook voor TB Expertise. Bedrijfsprocessen zijn complex en bij iedere organisatie weer anders, dan is er al snel een behoefte aan maatwerk. Vanuit de drang om het aantal uren backoffice werk te verminderen en het beperken van de foutmarge ging TB Expertise daarom op zoek naar een partner voor een maatwerk webapplicatie.

Een tool die naadloos aansluit bij het inspectieproces

Een groot voordeel van maatwerk is dat het logischerwijs op maat gemaakt kan worden. Dat betekent dat we bij de ontwikkeling van de inspectietool van TB Expertise begonnen zijn met de analyse van de processen. Welke behoefte is er in welke stap van het proces? Na die analyse zijn we aan de slag gegaan met het functioneel ontwerp en vrij snel daarna met het UI – en UX Design voor een optimale interface en gebruikservaring.

Samen ontwikkelen, samen testen

Het proces van ontwikkeling is belangrijk, maar het gebruik van de tool in de praktijk straks is nog belangrijker. Dan is het belangrijk dat de tool een op een aansluit bij de wensen en processen. Dat is niet altijd makkelijk te bepalen bij de start van een project. Door in SPRINT-vorm samen te ontwikkelen werkten we stap voor stap naar het gewenste eindresultaat. Een proces van overleg, feedback en testen zorgt voor een prettige samenwerking en een webapplicatie die naar wens is. TB Expertise kan aan de slag!

  • Efficiëntie van webapplicaties

Ook slimmer werken?

Wij kijken graag hoe we jouw business kunnen digitaliseren!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven