TouchFix --- Ontwikkeling

online platform

Jouw telefoon, tablet of laptop snel repareren? Particulier of zakelijk? TouchFix is hiervoor joúw partner!

3465

Telefoons gerepareerd in 2021

34%

Meer website bezoekers

2740

Refurbished laptops geleverd

Reparaties en onderdelen voor organisaties

Als ondernemer is het belangrijk altijd goed bereikbaar te zijn. Een smartphone is hiervoor hét middel. Het kost dan ook veel productiviteit als deze onverhoopt kapot gaat.

TouchFix biedt zakelijke diensten aan waardoor hier zo snel mogelijk een goede oplossing voor wordt gevonden.

4 diensten één platform

TouchFix heeft een fysieke winkel, een webshop, is een zakelijke dienstverlener én is een groothandel. Het platform voor TouchFix heeft dan ook een aantal vereisten. Het platform moet vooral heel duidelijk en gebruiksvriendelijk zijn voor particulieren. Men moet gemakkelijk kunnen aangeven waar ze hulp bij nodig hebben en wanneer.

Ook moet de website ingezet worden voor de zakelijke markt. Zowel voor de inkoop van refurbished producten of onderdelen. De uitdaging is dan ook om al deze diensten goed tot zijn recht te laten komen op één platform.

Wij presenteren het nieuwe TouchFix!

De nieuwe website is vernieuwd en verbeterd. Het is nu een plek waar particulieren en zakelijke relaties snel en concreet uit de voeten kunnen. TouchFix wilt bedrijven en particulieren snel verder kunnen helpen, of het nu gaat om een spoed reparatie of een grote klus met meerdere laptops.

TouchFix zit al 10 jaar het vak en weet exact wat ze doen. Dit is wat het platform uitstraalt. Betrouwbaarheid en ervaring.

Jouw webiste ook aanpakken?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven