Audi Centrum Roosendaal

---- Doelgericht campagne voeren

Every Day is door Audi Roosendaal ingeschakeld om van strategie tot concept en copywriting tot design invulling te geven aan de salescampagnes.

40K

Traffic op campagne website

400K

Bereik via socials

16

Showroom afspraken na campagne

Sales gedreven campagne voeren voor Audi

Voorsprong door techniek. De vier glanzende ringen uit het sierlijke logo kennen we allemaal. Exclusief, kwalitatief en innovatief.

In de autowereld is Audi een absoluut A-label om rekening mee te houden. Het Audi Centrum in Roosendaal is een van de grootste en meest succesvolle Audi dealers van Nederland.

De tijd gaat sneller dan u denkt…

Sta daarom even stil bij de Audi E-Tron modellen van Audi Centrum Roosendaal. De bijtelling zou tegen het einde van het jaar stijgen. Genoeg reden dus om de laatste modellen middels een campagne te verkopen. Vanuit het thema tijd zijn we deze uitdaging aangegaan.

Bij aanschaf van ieder Audi e-tron model werd er een smartwatch weggegeven en een Audi logo van smartwatches sierde de kanalen als campagnevisual.

Oog voor detail binnen de Audi corporate guidelines

Een merk als Audi verdiend een zorgvuldige benadering met oog voor Audi corporate guidelines. Every Day heeft diverse sales-gedreven campagnes mogen ontwikkelen. De uitdaging bij deze campagnes is het vertalen van een uniek creatief concept binnen de corporate guidelines.

Om daarmee spraakmakende en activerende campagnes uit te rollen. Via diverse online – en offline kanalen, richting zowel de zakelijke – als de particuliere doelgroep.

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven