Control Media --

Succesvolle wervingscampagne

De drukkerij en afwerking produceert 24 uur per dag, 7 dagen per week. De productie is hoog, de drukkerij werkt dan ook met een mix aan internationale medewerk(st)ters om deze productie constant te houden. Er was een sterke behoefte aan nieuwe werknemers.

140

Sollicitaties binnen 6 weken

€48

Kosten per sollicitatie

910K

Bereik via social Media en Google Ads

Wervingscampagne voor Control Media in 5 verschillende talen

Goed personeel vinden is een uitdaging. Je wilt geen gaten dichten, je wilt een lange termijn oplossing waar beiden partijen baat bij hebben.

Zo was ook de wens van Control Media. Op zoek naar waardevolle werknemers middels een grote wervingscampagne via verschillende kanalen. De campagne bestond uit een 360 graden strategie, toffe persoonlijke visuals en een pakkende campagne slogan; Control your…

Control your work, Control your money, Control your future…

De werving was een razend succes! Door de campagnevoering zijn er binnen 1,5 maand, 140 sollicitaties binnengekomen! Control Media heeft nu een grote groep aan waardevolle nieuwe werknemers die met veel plezier naar hun werk gaan. We hebben onder andere gebruik gemaakt van Social Media en Google Ads Search.

Per doelgroep is er goed nagedacht over de platformen waar deze doelgroep in zit. Denk hier bijvoorbeeld aan niedziela.nl en polonia.nl. De gehele wervingscampagne is opgezet in 5 talen; Nederlands, Engels, Roemeens Pools en in het Litouws.

Campagne voeren om nieuw personeel te werven?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven