NewStyle --

Structurele online marketing

NewStyle is een kledingwinkel in Roosendaal en Breda met een webshop. In de webshop vind je vele topmerken en de laatste trends op het gebied van fashion, voor zowel dames en heren.

206%

stijging in opbrengsten Google Ads

41%

daling in CPA

180K

bereik via Instagram Ads

Onderscheidend zijn in een overvolle markt?

NewStyle is actief in de fashionbranche, dit is online een erg concurrerende branche, met veel aanbieders die dezelfde merken aanbieden. New Style wil naamsbekendheid genereren, doorgroeien en online doelen behalen. De uitdaging? Onderscheidend en zichtbaar zijn in een overvolle markt.

Beeldtaal die eruit springt en een goed strategisch fundament

Vanuit dit vraagstuk zijn we aan de slag gegaan met een doordachte campagnestrategie en nieuwe beeldtaal. Op basis van de campagnestrategie zijn we aan de slag gegaan met verschillende multi-channel campagnes rondom de productgroepen en doelgroepen. Daarnaast zijn we begonnen met de inrichting van verschillende Google Adwords campagnes op basis van een zoekwoordanalyse, de concurrentie en data van de klant. Op welke producten zit marge en welke niet? Ook is de Google Shopping feed geoptimaliseerd en zijn we Google Shopping campagnes gaan inrichten. Na de ontwikkeling zijn we ons direct gaan richten op het leukste onderdeel: resultaten halen en groeien!

Structurele zichtbaarheid en resultaat met campagnes

We zijn al meer dan 2 jaar de vaste online marketing partner van NewStyle. En de resultaten blijven groeien! Zo heeft Google Adwords in 2022 €38.823 opgeleverd, 206% meer dan in 2021. En de kosten per conversie zijn gedaald met 41%. Ze betalen dus 41% minder per bestelling dan in 2021.

Waar liggen jouw kansen?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven