Ontwikkeling e-commerce ----

platform Anura

Anura produceert en levert groene schoonmaakmiddelen voor de consumentenmarkt. Anura is natuurlijk, dierproefvrij, komt in een gerecyclede fles en wordt volledig lokaal geproduceerd. Natuurlijke schoonmaakmiddelen als alternatief, nu te bestellen via dit custom e-commerce platform.

1

Dag later duurzaam in huis

2

Maanden doorlooptijd

145

Bestellingen in 3 maanden

Anura reinigt alles, natuurlijk

Met de natuurlijke alleskunners van Anura blinkt jouw huis van boven tot beneden voor de bel gaat. En je bent nog groen bezig ook.

Daarmee maak je schoon zonder schuldgevoel, want alles is gecertificeerd met het EU Ecolabel. Anura is het consumentenmerk van Eco-Point, die al ruim 30 jaar koploper zijn in duurzame reinigingsmiddelen. En nu, met de gloednieuwe webshop, nu dus ook voor jou thuis!

Simpel, snel en makkelijk

Dat was het vertrekpunt voor de webshop van Anura. Dit nieuwe consumentenmerk van Eco-Point staat nog in de kinderschoenen en begint met een lancering van 7 natuurlijke schoonmaakproducten. Van sanitair tot vloer en van allesreiniger tot afwasmiddel.

Je kunt het binnen een paar klikken bestellen via deze minimalistische, speelse en natuurlijke webshop van Anura. Uiteraard duurzaam bezorgd met minimale impact op het milieu, dat is voor Anura heel normaal. Anura is vastberaden om de weg naar een schone en leefbare wereld makkelijk en leuk te maken. Om het groen in onze genen door te geven aan de huidige én volgende generaties.

Een webshop voor jouw product?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven