Customs by BB --

Custom sneakers & workshops

Babette besloot haar passie voor sneakers en verf te combineren.
De video van de eerste customs ging onverwachts viral op YouTube.
Van een passie voor custom sneakers naar een custom webshop.

33%

Meer opbrengst uit onze online campagnes

2,16%

Conversie ratio

7.2K

Bezoekers van de webshop per maand

Eigenzinnige designs in een snelle sneakerwereld

Met originele designs en een flinke dosis enthousiasme is Customs by BB in korte tijd gegroeid tot een absolute smaakmaker in de sneakerbranche. Ze ontwikkelen custom sneakers voor groot en klein, zowel particulier als zakelijk. Maar geven inmiddels ook workshops en events door heel Europa.

Altijd met unieke designs van hoge kwaliteit. Op verzoek van de consument of op aanvraag voor merken als Nike, Shell, Snipes of RTL Boulevard.

Gebruiksvriendelijke, schaalbare webshop

Een groeiende business vraagt om een online verkoopkanaal dat mee kan groeien. Every Day ontwikkelde een e-commerce platform met een focus op gebruiksvriendelijkheid voor zowel klant als eindgebruiker.

Een webshop waarover niet alleen functioneel werd nagedacht, maar waar ook ruimte moest zijn voor beleving. De customs zijn immers uniek en verdienen een uniek podium.

Meer dan alleen sneakers, verkoop door heel Europa

De kansen voor Customs by BB zijn enorm. Nu de markt weet wie ze zijn, richten ze zich tegenwoordig niet alleen meer op custom sneakers, maar ook op alle accessoires en toebehoren. De markt voor het customizen van allerlei projecten is daarmee aangeboord.

Van kleding tot banken en van auto’s tot kantoren. Met artikelen als leerverf, stiften, onderhoud en stencils speelt Customs by BB in op deze kans.

Online meer
omzet behalen?

Start direct met jouw e-commerce platform

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven