Better Baking

-- Ontwikkeling community

De fijne kneepjes van het bakken leren, geïnspireerd raken en aan de slag gaan met de lekkerste recepten. In samenwerking met Fingerspitz en Kenwood ontwikkelden we het platform Better Baking.

>1K

Nieuwe gebruikers binnen 1 maand

37

Baksels geplaatst direct na lancering

79%

Meer interactie op social media

Award winning platform voor thuisbakkers

In samenwerking met Fingerspitz en Kenwood hebben we award winning platform Better Baking neergezet; hét platform om jezelf als thuisbakker te verbeteren.

Want hoe maak je bijvoorbeeld het beste broodbeslag? Of deeg voor de lekkerste macarons? Hans Spitsbaard, winnaar van Heel Holland Bakt, daagt jou uit om de lekkerste baksels te maken en je bak skills te verbeteren. Deel foto’s en video’s van je baksels en presenteer ze aan een community van mede-thuisbakkers.

Veel mogelijkheden,
toch eenvoudig achter de schermen

Met veel functionaliteiten en verschillende typen content (recepten, technieken, baksels) is het zaak om het contentbeheer voor de opdrachtgever zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Door maatwerk technieken te combineren met WordPress als bewezen open-source CMS hebben we een systeem ontwikkeld dat niet alleen gemakkelijk is in beheer, maar ook aan de richtlijnen van Google PageSpeed voldoet.

  • Reclamebureau Hoogerheide

Snel inloggen via
Facebook en Google

Om je als gebruiker snel aan te melden op het platform hebben we naast de normale manier van registeren ook een Facebook en Google login gerealiseerd.

Hierdoor kan de gebruiker met zijn bestaande Facebook of Google account inloggen en hoeft hij niet handmatig een account aan te maken op het platform. Wel zo handig!

Samen een community ontwikkelen?

Neem direct het contact met ons op.

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven