Gemeente Breda --

Een platform voor Breda Senior

Lang Leve Breda! De Gemeente Breda wilt laten zien dat senioren een krachtig onderdeel zijn van de samenleving. Met, van en door senioren bewustwording creëren en structurele activiteiten organiseren. Wij mochten meewerken aan dit mooie project en bouwden het platform.

10

Initiatieven geplaatst

30

Deelnemers in het seniorenpanel

14

Samenwerkingen

Initiatieven krijgen een podium op dit platform

Breda Senior is een platform ontwikkeld voor heel de stad, een platform wat voorziet in de behoefte van deze groep mensen. Waar de mensen gezien en gehoord worden en waar vraag en aanbod samenkomen.

Het team van Every Day mocht het platform bouwen om bij te dragen aan deze mooie missie, deze missie luidt: Op een positieve manier zien dat senioren een krachtig onderdeel van de samenleving zijn. Op het platform krijgen initiatieven een podium , je kan je stem laten horen én je kan je aanmelden voor vrijwilligerswerk.

 

Bewustwording creëren

Dat is wat de Gemeente Breda wilt bereiken doormiddel van dit platform.

Een platform dat agendeert, inspireert en activeert. We gaan in Breda niet achter de geraniums zitten, een leuke en duidelijke boodschap van de mooie stad Breda!

Er wonen in het jaar 2030 meer 65 Plussers in Breda dan jongeren onder de 18 jaar. Dit is een opmerkelijke mooie kans, een kans om senioren een stem te geven, om te laten zien wat zij kunnen bijdragen aan de samenleving. Op dit platform laten we zien hoe we deze levenservaring en kennis kunnen benutten.

 

 

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven