Automotions dealer occasions

---- U merkt het verschil.

Een toonaangevende mobiliteitsgroep. Meer dan 20 vestigingen en ruim 500 medewerkers in regio Zuid-West. Dat is Automotions.

4.5K

Website bezoekers per maand

190

Proefrit aanvragen per maand

65%

Verkeer via mobiele devices


De ontwikkeling van een compleet nieuw label

 

De automotive industrie draait op volle toeren. Met name de occasionmarkt zit in de lift. De aantrekkende economie en een verschuivende vraag bij consumenten naar occasions zijn hier de twee grootste redenen voor.

Uiteraard wilde Automotions als innovatieve, gedreven speler in de branche deze kans niet laten schieten. Zo werd het idee voor Automotions Dealer Occasions geboren.

 

 

Van een goed idee naar een sterk merk

Een nieuw label onder een bekende naam. Een mooie uitdaging die we met beide handen hebben aangepakt. Ons team heeft het nieuwe label van idee tot lancering mogen ontwikkelen. Van merkpositionering en strategie tot creatief concept en fotografie. Van stationary en interieurdesign tot aan website en outdoor signing. Every Day presenteert Automotions Dealer Occassions

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven