Wrapgear.nl

-- The best tools in one shop

De kunst van het wrappen is echt een vak apart. Wrapgear.nl weet als ervaringsdeskundige met welke tools de echte vakman werkt en bracht deze tools samen in een webshop.

2000%

Groei binnen 24 maanden

3.7K

Bestellingen na 24 maanden

19

Aantal landen

Exclusiviteit, kwaliteit & vakmanschap

Dat staat centraal voor Wrapgear.nl. Deze branche vraagt om materiaal – en productkennis. Aangezien WrapGear zelf al jarenlang actief is weten zij precies welke tools je nodig hebt om tot het mooiste resultaat te komen. Alleen werkten zij tot voor kort alleen nog maar zelf met die tools.

Het idee werd geboren om de beste tools in de sector voor iedereen beschikbaar te maken. Wij ontwikkelden een e-commerce platform voor de beste tools in de wrapsector.

Alleen bij Wrapgear.nl

Een groot voordeel van Wrapgear.nl is de exclusiviteit. Sommige producten zijn enkel en alleen verkrijgbaar via dit e-commerce platform. Dat geeft de opdrachtgever natuurlijk een unieke positie in de markt (en in Google!).

We hebben de maatwerk webshop zo ontwikkeld dat het qua back-office, mogelijkheden voor de zakelijke klant en beheer makkelijk is. Hierbij kan je denken aan BTW per land instellen, meertaligheid in maar liefst 14 talen, directe bon voor verzending, koppelingen met pakketdiensten en een overzichtelijk voorraadbeheer.

Klein begonnen,
slim gegroeid

Ook voor Wrapgear.nl zijn we vanuit een digitale strategie gestart. Vanuit daar zijn we met een een pilot gestart: een webshop met een beperkt aantal producten. Vanuit de data van online campagnes en eerste verkoop zijn we steeds verder gaan ontwikkelen.

Aangezien het platform generiek en modulair is opgebouwd kunnen we het gemakkelijk en snel steeds verder uitbouwen. Hierbij staat gebruiksvriendelijkheid van de webshopbezoeker en – beheerder voorop. Waar we met 10 producten zijn begonnen vinden we inmiddels 400+ producten in de webshop van Wrapgear.nl.

Jouw business ook online?

Start direct met jouw e-commerce platform!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven