Kleurrijke webshop voor
viervoeters

De verschillende soorten snuffelmatten van Snuffies komen samen op
een gebruiksvriendelijk en custom e-commerce platform.

1K

Website bezoekers per maand

+95K

Bereik via slimme
online campagnes

66%

Komt binnen op mobiel

Jong en fris, met de nadruk op plezier

Dat is waar Snuffies voor staat. Met hun zelfontworpen snuffelmatten bieden ze jouw huisdier extra uitdaging op een leuke en speelse manier.

Snuffies doet er alles aan om de ervaring met de snuffelmatten zo makkelijk, vrolijk en plezierig mogelijk te maken. Wij doen dat door een volledige custom webshop te ontwikkelen.

Gebruiksvriendelijk en makkelijk beheersbaar

De webshop is niet alleen aan de voorkant makkelijk in gebruik, maar ook overzichtelijk te beheren dankzij een custom CMS in WordPress. De koppeling met WooCommerce zorgt er niet alleen voor dat de producten in de webshop makkelijk te beheren zijn, maar maakt het ook mogelijk om een Google Shopping feed te ontwikkelen.

Dit in combinatie met de integratie van Mollie, zorgt ervoor dat leads direct en zonder problemen vanuit Google hun snuffelmat kunnen aanschaffen.

Mobile friendly is the future

Ongeveer 43% van de online aankopen wordt via mobiel gedaan. In de digitale strategie die we hebben ontwikkeld, spelen we daarom ook extra in op het boosten van verkeer via mobiele devices.

Het belangrijkste aspect om rekening mee te houden? Een gebruiksvriendelijk en responsive design. En dat is gelukt. Zo hebben we gezien dat op de webshop van Snuffies maar liefst 66% van de bezoekers via mobiele devices binnenkomt.

Jouw e-commerce platform ontwikkelen?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven