CarCollect -

Gamechanger in de automotive

Innovatieve speler in de sector die een nieuwe standaard heeft ontwikkeld voor het taxeren en verhandelen van occassionauto’s met een modern internationaal platform.

3.500

Websitebezoekers per maand

.2

Miljoen transacties

61%

Conversie ratio

Supersnelle deals tussen koper en aanbieder

De snelgroeiende automotive industrie vraagt om snelle technologie en soepele processen. Met kennis en data heeft CarCollect een platform ontwikkeld met als doel een Europees handelsnetwerk te creëren. Transparant en met de focus op innovatie. Het volledige proces van remarketing op een gebruiksvriendelijk B2B-platform voor autodealers, leasemaatschappijen en handelsbedrijven. Every Day is vanaf het eerste moment betrokken bij de ontwikkeling van het merk CarCollect.

Van een goed idee naar een sterk merk

CarCollect heeft Every Day al in een vroeg stadium ingeschakeld om mee te denken. Het idee was er, maar het volledige merk moest nog ontwikkeld worden. Op basis van strategische sessies is de positionering, de identiteit en het merkverhaal bepaald. Hieruit volgde de branding en niet veel later de website. De drive voor innovatie en visie om internationaal het verschil te gaan maken heeft gezorgd voor een energieke, succesvolle samenwerking tussen partners die samen een snelle groei hebben doorgemaakt.

Gebruiksvriendelijk & mobile first

Het designteam van Every Day is nauw betrokken geweest bij de doorontwikkeling van het platform en de corporate website van CarCollect. De focus ligt hierbij sterk op de gebruiksvriendelijkheid en UI/UX-design. Vanuit de analyse van de data worden continu waardevolle lessen opgedaan welke verwerkt worden in zowel website als platform. Zo zagen we bijvoorbeeld dat 70% van de gebruikers via mobile of tablet gebruik maakte van de website. Het was dus een logische stap om te beginnen met mobile first design.

Voor merken met ambitie is ontwikkeling nooit klaar

Behalve bij de ontwikkeling van het merk, de website en het platform is Every Day ook partner voor de online campagnes van CarCollect. Zo lanceerden we diverse campagnes voor verschillende doelgroepen om de ambitieuze doelstellingen te realiseren. Dit alles gebeurt vanuit een doordachte digitale strategie zodat we de juiste doelgroep met de juiste boodschap bereiken op het juiste moment. Every Day en CarCollect werken zo nauw samen om de online doelstellingen te realiseren. Zo realiseren we samen de ambitie om te groeien naar een groot Europees handelsnetwerk voor de automotive industrie.

Samen het beste
uit jouw merk halen?

Wij gaan graag voor je aan de slag!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven