Digital Development

Bespaar frustratie, tijd en geld door slimme inzet van technologie

Wij werken graag hard, maar we werken liever slim. Binnen digital development ontwikkelen we oplossingen die ondernemingen verder brengen en processen verbeteren. Gebruiksvriendelijkheid voor de eindgebruiker en de werkwijze van jouw organisatie verbeteren staat daarbij altijd centraal. Het optimaliseren van je bedrijfsprocessen begint hier.

Weten waar jij tijd en geld kunt besparen?

Plan een afspraak in met een van onze professionals en wij geven je snel inzicht in jouw verbeterpunten en mogelijkheden.

Neem contact op

Samen ontwikkelen we
een slimme applicatie

Het is belangrijk om dicht op de bal te zitten, aangezien de oplossing directe voordelen op moet leveren voor jouw bedrijf.

Tijdens het project betrekken we alle relevante rollen in de organisatie bij het proces. Met continu oog voor verbeteringen waardoor jouw organisatie nog efficiënter kan werken. Zo komen we samen tot een succesvolle oplossing waarmee we bedrijfsprocessen simpeler, sneller en beter maken.

Slimmer werken door:

Webapplicaties

Van inspectietools tot configurators en online portalen. Om te kijken waar de winst zit voor jouw business analyseren we met ons team eerst uitvoerig de processen. Vanuit daar kijken we wat voor webapplicatie past bij jouw organisatie en werkwijze.

 

Meer informatie →

Intranet

Interne communicatie en betrokkenheid vergroten? Dan kan de ontwikkeling van een gebruiksvriendelijke intranetomgeving een interessante oplossing zijn. Wij ontwikkelen graag een tool die onderdeel wordt van de dagelijkse gang van zaken.

 

Meer informatie →

Koppelingen

Bij de ontwikkeling van een slimme oplossing zit er vaak veel winst in het koppelen van verschillende (bestaande) systemen en tools. Zo worden processen veel beter op elkaar afgestemd. Door de vele koppelingen die we al hebben gemaakt kunnen we hier goed in adviseren.

 

Meer informatie →

Portals

Veel B2B organisaties hebben te maken met structurele samenwerkingen met vaste partners, klanten en leveranciers. Een portal kan een interessante oplossing zijn om alle informatiestromen te centraliseren. Zowel voor de eindgebruiker als voor de organisatie zelf.

 

Meer informatie →

Testen

Digital development gaat over automatisering en technologie voor jouw organisatie en bedrijfsprocessen. Dat is complex en vraagt om een heldere aanpak. Tijdens het ontwikkelproces werken we naar het gewenste resultaat. Daarnaast testen we de applicaties uitgebreid voor livegang.

 

Meer informatie →

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Product Owner Davy in ’t Veen beantwoordt graag je vragen.

Davy in ’t Veen

Product Owner

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Werken met Every Day?

Elk bureau hanteert zo zijn eigen manieren van samenwerking. Wij zijn graag flexibel en kijken hoe we binnen jouw mogelijkheden een ideale vorm van samenwerking kunnen vinden.

Scroll naar boven