Intranetten

Investeer in efficiënte samenwerking met een intranet

Veel organisaties en teams zijn continu bezig met het verbeteren van de onderlinge samenwerking. Een intranet kan bijdragen aan die samenwerking en is een centraal punt waar gemakkelijk informatie gedeeld kan worden. Het bevordert de interne communicatie en betrokkenheid. Lees hier waarom een intranet ook voor jouw business interessant kan zijn.

Efficiënte samenwerking intranet

Jouw organisatie verder digitaal optimaliseren?

Vrijblijvend sparren met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Neem contact op

Alles op een centrale plek, heel fijn!

Wij zien vaak dat informatie op allerlei plekken te vinden is.

De server, Dropbox, Slack, e-mail, documentenkast, ga zo maar door. Dat betekent dat je flink wat afzoekt en jouw teams dus ook. Met een intranet heb je alles op een centrale plek bij elkaar verzameld. Combineer dit met slimme functionaliteiten en de zoektijd wordt aanzienlijk verlaagd. Dit scheelt niet alleen frustratie, maar ook tijd en inspanning.

Orde in de chaos van de mailbox

Er wordt nogal wat gemaild binnen bedrijven. We checken onze mail tegenwoordig bijna 36 keer per uur en het is daarmee minimaal zo’n 20% van onze werkdag. E-mail vraagt dus enorm veel tijd. Bedenk dan dat veel van die e-mail helemaal niet aan jou is gericht of geen prioriteit heeft voor nu. Ontwikkeling van een intranet brengt orde in deze e-mail chaos. Berichten worden op het intranet geplaatst en kunnen op basis van rollen en permissies getoond worden aan gebruikers waarvoor het relevant is. De interne communicatie wordt hiermee op een efficiëntere manier ingericht.

Betrokkenheid door intranet

Meer betrokkenheid door een intranet

Het is al lang niet meer zo dat het hele team altijd aanwezig is op kantoor. Sterker nog. Ga eens bij je zelf na of je überhaupt al je collega’s wel kent? Thuis werken is steeds gebruikelijker. Dit soort ontwikkelingen zorgen ervoor dat de onderlinge betrokkenheid afneemt. Toch wil je natuurlijk de betrokkenheid onderling behouden. Door middel van een intranet blijft zowel de betrokkenheid binnen de organisatie als interne communicatie in stand.

Ook meer betrokkenheid creeëren?

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Product Owner Davy in ’t Veen beantwoordt graag je vragen.

Davy in ’t Veen

Product Owner

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Ook efficiënter samenwerken?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven