Your future
begins here

Want je toekomst kun je zelf creëren. Met Koninvest Vastgoed, maar ook in hun gloednieuwe vastgoedproject in het hartje van Roosendaal: 48 City Lofts. Wij hielpen ze met de strategie, branding en het platform.

35

High-end city lofts

2

Maanden doorlooptijd

3

Weken 100% verkocht/verhuurd

Betaalbare high-end lofts in hartje Roosendaal

Dat klinkt bijna te mooi om waar te zijn. Toch kreeg Koninvest Vastgoed het met 48 City Lofts voor elkaar. Een unieke plek in Roosendaal met een rijke historie, maar dankzij Koninvest Vastgoed een nog rijkere toekomst. Koninvest voegt waarde toe aan complexe binnenstedelijke locaties, door herontwikkeling, transformatie, en sloop-nieuwbouw. Ze staan voor revitalisering van de stad, realiseren nieuwe woonconcepten, en dragen bij aan doorstroming binnen de lokale woningmarkt. Een onmisbare speler in de Roosendaalse vastgoedmarkt.

Voor hun nieuwste pareltje mochten wij de strategie, branding en het platform ontwikkelen.

Elk vastgoedproject heeft een eigen verhaal

En het was voor ons dan ook weer de uitdaging het unieke verhaal te vertalen naar een passende strategie en branding. Hierbij houden we graag rekening met de rijke historie van deze locatie, de persona’s van het project, maar ook met de propositie van Koninvest Vastgoed zelf. Met respect voor de historie wordt hier een nieuwe toekomst gecreëerd. Een nieuwe invulling van een oude locatie, een nieuwe stap in het leven van de doelgroep.

Welkom bij 48 City Lofts, you’re future begins here!

  • Reclamebureau Hoogerheide

Duurzaam wonen

De mens zal zich moeten gaan aanpassen aan de wereld.

Zo moet er minder gas en energie worden gebruikt. Wonen in een 48 City Loft betekent duurzaam wonen! Het wooncomplex is all-electric en wordt duurzaam, energiezuinig en volledig gasloos gebouwd. De energie voor alle centrale gangen, slagboom en buitenverlichting wordt opgewekt door zonnepanelen. Het water voor zowel de verwarming als voor het douchen wordt verwarmd door een energiezuinige lucht-water-warmtepomp-installatie. Zo moet de toekomst volgens deze opdrachtgever eruit gaan zien. En volgens ons natuurlijk ook!

Ook een vastgoedproject?

Wij denken graag met je mee!

Start intake

Meer cases

Bekijk meer werk
Cases

Jouw merk toevoegen
aan onze succesverhalen?

Sta jij binnenkort ook in dit mooie lijstje met namen? Wij zijn erg benieuwd naar jouw verhaal en ambities. Laten we samen het maximale uit jouw merk halen.

Scroll naar boven