Digitale strategie ontwikkelen

Creating awesome brands every day

Een digitale strategie ontwikkelen is de fundering voor de rest van het proces. Het behalen van doelen kan alleen met een goed strategisch plan. Dan weten we waar je vandaan komt en waar je naartoe wilt. Vanaf het begin nemen we je mee in het proces.

Beginnend met een strategische sessie om tot waardevolle inzichten te komen. Met deze inzichten kunnen we de digitale strategie ontwikkelen. Dit vereist maatwerk. Er zijn veel mogelijkheden, maar die passen niet allemaal bij jouw doelen. Het is daarom belangrijk dat de digitale strategie aansluit op jouw doelen.

Wil jij samen groeien in een digitale wereld?

Spar vrijblijvend met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bedrijfsdoelstellingen

Om de online doelstellingen te ontwikkelen wordt er gekeken naar de bedrijfsdoelstellingen. Het is mogelijk met verschillende doelstellingen. Hierbij kun je denken aan merkbekendheid, omzetgroei, klantbeleving of loyaliteit van de klant. Door gebruik te maken van KPI’s (Key Performance Indicator) en resultaatgerichte doelstellingen zorg je ervoor dat je online doelstellingen duidelijk en haalbaar zijn.

 

Buyer persona’s

Een digitale strategie ontwikkelen met buyer persona’s levert een rendement op van 124%. Het is dus een belangrijk onderdeel in de digitale strategie. Maar wat is nu een buyer persona? Een buyer persona geeft het profiel weer van de ideale klant (al bestaand of gewenst).

 

Door de doelgroep zo neer te zetten is het makkelijker om beslissingen te nemen. Zo kunnen de beslissingen in de digitale strategie onderbouwd worden genomen. Het is daarom belangrijk om te kijken naar het gedrag, pijnpunten, doelen en online gewoontes van de doelgroep.

 

Reclamebureau Hoogerheide
Partner, Intenza.nl

De samenwerking met Every Day heeft ons behalve creativiteit en kwaliteit ook mooie resultaten opgeleverd. Zij zijn een prettige partner waarmee wij inmiddels al 3 jaar zakendoen!

Directeur, KoutersVanderMeer

Every Day luistert aandachtig naar onze wensen en weet ons iedere keer weer te verassen. Onze samenwerking voelt als een partnership, i.p.v. een klant-leverancier relatie.

Directrice, Roosendaal Citymarketing

Wij werken nauw samen met Every Day voor onze marketing activiteiten. Wij zien hen als een prettige sparringpartner, die ons helpt met het verder ontwikkelen van branding, strategie en campagnes.

Eigenaar, Customs by BB

Het team van Every Day is erg klantvriendelijk, ze leveren goede service en wanneer er sprake is van een probleem denken zij altijd met ons mee!

Marketing manager, Viscon Group

Een jong & enthousiast team, flexibel, meedenkend, eerlijk, hardwerkend. Every Day groeit mee met de bedrijven waarmee zij samenwerken en biedt een oplossing.

Creative Director, wars.nl

Every Day is al jaren onze digitale partner. Van branding tot digital marketing pakken zij samen met ons alle projecten die we ontwikkelen op. Het is een team van creatieve vrijdenkers waarmee het zeer prettig samenwerken is.

Google Logo
5.0 59 Google-reviews Digitaal bureau

Customer journey

In de digitale strategie wordt de klantreis gevisualiseerd. Door de klantreis in kaart te brengen kan er bepaalt worden welke online activiteiten er in gezet worden. Dit moet uiteraard gebeuren met de juiste boodschap, op het juiste moment.

 

Online potentie en actieplan

Bij de online potentie wordt er gekeken naar de mogelijkheden die er zijn op online gebied. Er wordt gekeken naar potentiele zoekwoorden en de concurrenten. Aan de hand van de online potentie en de andere onderdelen uit de digitale strategie wordt het actieplan opgezet. In het actieplan wordt een overzicht weergegeven van de acties die genomen worden. Dit is voor iedereen duidelijk en overzichtelijk.

 

Wil jij graag een digitale strategie ontwikkelen? Maar weet je niet hoe of waar je moet beginnen? Wij helpen je graag. Je kunt altijd contact opnemen via: 085 021 11 21 of hello@every-day.nl.

  • Reclamebureau Hoogerheide
  • Reclamebureau Hoogerheide
  • Reclamebureau Hoogerheide
  • Reclamebureau Hoogerheide
  • Reclamebureau Hoogerheide
  • Reclamebureau Hoogerheide

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zomaar je leven veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Creatief bureau Roosendaal

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met
één van onze experts en stap
vol inspiratie de deur uit.

Vrijblijvend sparren

En dat doen we in veel verschillende branches

Every Day, hét creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen, is in allerlei branches actief. Ons werk zou je dan ook omschrijven als uitdagend en divers. Elke dag opnieuw.

Door werkzaam te zijn in diverse branches doen wij erg veel kennis op en deze kennis kunnen wij vervolgens toepassen bij huidige en nieuwe opdrachtgevers om zo tot nog betere resultaten te komen. Onze opdrachtgevers hebben allemaal één ding gemeen; resultaat telt. De focus ligt dan voor ons het creatief bureau gevestigd niet ver van Zevenhuizen dan ook op resultaat.

 

Wij werken met succes in de volgende branches:

 

Mist jouw vakgebied in de lijst, maar wil je wel graag met ons als creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen samenwerken? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer over onze eerder gemaakte projecten weten? Bekijk dan onze cases.

 

Wil jij het maximale uit jouw merk halen?

Jouw merk naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Dit bespreken we graag tijdens een intake op onze creatieve werkplek.

Een persoonlijk gesprek en brainstormsessie geven weer nieuwe inzichten. Gedurende de brainstormsessie duiken we in op de huidige successen. Waar liggen deze? En hoe kunnen we deze successen vergroten? Graag zien we je langskomen bij ons creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen. Ons team vol professionals staat voor je klaar! Plan nu een intake in.

 

Bekijk de brandmovie!

Even samen sparren met één van onze
experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bekijk video