Facebook adverteren uitbesteden

Creating awesome brands every day

Moet ik Facebook adverteren uitbesteden? Is deze vraag vaak door je hoofd gekomen dan helpen wij je graag. Facebook is het bekendste social mediabedrijf ter wereld. Niet altijd wordt er positief gesproken over Facebook. Het is nog steeds het platform met de meeste dagelijkse gebruikers. Daarom is Facebook voor elk bedrijf een belangrijk onderdeel van de marketingwerkzaamheden.

Creatief bureau Roosendaal

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met
één van onze experts en stap
vol inspiratie de deur uit.

Doelgroep bepalen

Je kunt jouw doelgroep uitgebreid beschrijven. Je weet alle ins en outs. Maar ondanks dat weet je niet hoe je ze online moet benaderen? We zien vaak dat bedrijven alles weten over de doelgroep maar niet weten welke gegevens ze moeten gebruiken om op Facebook te adverteren. Maar wij helpen je daar graag bij.

 

Adverteren of toch promoten?

Vaak horen wij dat klanten de melding kregen om hun huidige berichten te promoten. Maar iedereen denkt dat het promoten hetzelfde is als adverteren op Facebook. Maar niks is minder waar. Bij promoten gaat Facebook jouw bericht aan zoveel mogelijk mensen laten zien. Hierbij wordt niet gekeken naar jouw doelgroep maar meer aan hoeveel mensen het hebben gezien. Adverteren gaat nog verder. Daarbij heb je meer doelstellingen en uitgebreidere opties. En daarnaast kun je ook nog eens kiezen tussen een advertentie of een campagne. Klinkt het ingewikkeld? Dan is Facebook adverteren uitbesteden een optie voor jou.

 

Hoe zorgen wij dat Facebook adverteren succesvol wordt?

Er zijn verschillende factoren die meespelen om van jouw Facebookadvertentie een succes te maken.

– Maken dagelijks Facebookadvertentie/campagnes

– Jouw bedrijf, merk of product onder de aandacht brengen bij de juiste doelgroep

– Ervaring met alle advertentie vormen op Facebook

– Maandelijkse begrijpelijke update

 

Wil je graag op Facebook adverteren uitbesteden? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bellen of mailen via: 085 021 11 21 of hello@every-day.nl.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zomaar je leven veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

En dat doen we in veel verschillende branches

Every Day, hét creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen, is in allerlei branches actief. Ons werk zou je dan ook omschrijven als uitdagend en divers. Elke dag opnieuw.

Door werkzaam te zijn in diverse branches doen wij erg veel kennis op en deze kennis kunnen wij vervolgens toepassen bij huidige en nieuwe opdrachtgevers om zo tot nog betere resultaten te komen. Onze opdrachtgevers hebben allemaal één ding gemeen; resultaat telt. De focus ligt dan voor ons het creatief bureau gevestigd niet ver van Zevenhuizen dan ook op resultaat.

 

Wij werken met succes in de volgende branches:

 

Mist jouw vakgebied in de lijst, maar wil je wel graag met ons als creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen samenwerken? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer over onze eerder gemaakte projecten weten? Bekijk dan onze cases.

 

Wil jij het maximale uit jouw merk halen?

Jouw merk naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Dit bespreken we graag tijdens een intake op onze creatieve werkplek.

Een persoonlijk gesprek en brainstormsessie geven weer nieuwe inzichten. Gedurende de brainstormsessie duiken we in op de huidige successen. Waar liggen deze? En hoe kunnen we deze successen vergroten? Graag zien we je langskomen bij ons creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen. Ons team vol professionals staat voor je klaar! Plan nu een intake in.

 

Bekijk de brandmovie!

Even samen sparren met één van onze
experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bekijk video