Hoger in Google komen

Creating awesome brands every day

Hoger in Google komen? Dit is de vraag die we bij bedrijven regelmatig voorbij horen komen. Er zijn verschillende dingen die je kunt doen om hoger in Google te komen. Op korte termijn is het (zonder te betalen) niet mogelijk om meteen op positie 1 te komen. Dit is een project wat op langere termijn haalbaar is. Wij vertellen je welke stappen je kunt toepassen om hoger in Google te komen.

Creatief bureau Roosendaal

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met
één van onze experts en stap
vol inspiratie de deur uit.

SEO toepassen

Hoger in Google komen is niet zomaar gefixt. SEO kan hier zeker bij helpen. SEO staat voor Search Engine Optimization en betekent dat je jouw website inricht dat deze vindbaar is voor zoekmachines en volgens regels vanuit Google geschreven is. Het is niet iets wat je installeert en het geregeld is.

 

Linken

Linken op je website zijn zeer belangrijk. Dit zorgt voor een hogere positie in Google. Google kijkt niet alleen naar de hoeveelheid links maar ook naar de linkkwaliteit van de link. Dus het plaatsen van backlinks heeft geen effect om hoger in Google te komen. Bij het linken kun je je beter richten op links van hoge kwaliteit met een hoge ‘page authority’.

 

Webpagina’s op basis van zoekwoorden

Google heeft niet de hele dag werknemers die alle webpagina’s doorzoeken. Hiervoor worden bots en algoritmes gebruikt. Door een aantal woorden te scannen uit de tekst op de webpagina, weet Google waar de pagina overgaat. Wanneer jouw zoekwoord vaker terugkomt in de tekst, komt Google er al snel achter wat het onderwerp van jouw tekst is. Wanneer het duidelijk is bij Google waar de pagina over gaat dan is de kans grote dat je hoger in Google komt.

 

Er zijn natuurlijk nog veel meer manieren om hoger in Google te komen. Wil je graag meer weten over hoger in Google komen? Wij helpen je graag verder. Je kunt ons altijd bellen of mailen via: 085 021 11 21 of hello@every-day.nl.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zomaar je leven veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

En dat doen we in veel verschillende branches

Every Day, hét creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen, is in allerlei branches actief. Ons werk zou je dan ook omschrijven als uitdagend en divers. Elke dag opnieuw.

Door werkzaam te zijn in diverse branches doen wij erg veel kennis op en deze kennis kunnen wij vervolgens toepassen bij huidige en nieuwe opdrachtgevers om zo tot nog betere resultaten te komen. Onze opdrachtgevers hebben allemaal één ding gemeen; resultaat telt. De focus ligt dan voor ons het creatief bureau gevestigd niet ver van Zevenhuizen dan ook op resultaat.

 

Wij werken met succes in de volgende branches:

 

Mist jouw vakgebied in de lijst, maar wil je wel graag met ons als creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen samenwerken? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer over onze eerder gemaakte projecten weten? Bekijk dan onze cases.

 

Wil jij het maximale uit jouw merk halen?

Jouw merk naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Dit bespreken we graag tijdens een intake op onze creatieve werkplek.

Een persoonlijk gesprek en brainstormsessie geven weer nieuwe inzichten. Gedurende de brainstormsessie duiken we in op de huidige successen. Waar liggen deze? En hoe kunnen we deze successen vergroten? Graag zien we je langskomen bij ons creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen. Ons team vol professionals staat voor je klaar! Plan nu een intake in.

 

Bekijk de brandmovie!

Even samen sparren met één van onze
experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bekijk video