Leads genereren via campagnes

Creating awesome brands every day

Hoe kun je leads genereren via campagnes? Je kunt niet altijd zomaar leads genereren via campagnes. Daarvoor zijn een aantal stappen nodig. Met deze stappen zorg je ervoor dat je de bruikbare leads genereert. Er zijn drie stappen die je neemt om leads te genereren via campagnes.

Wil jij samen groeien in een digitale wereld?

Spar vrijblijvend met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Strategische plan

De eerste stap is het maken van een strategisch plan om leads te genereren via campagnes. Je begint met het maken van een soort van strategisch campagne plan. Er zijn een aantal onderdelen die je terug laat komen in dit strategisch plan:

 • Buyer persona’s beschrijven
 • Buyers journey in kaart brengen
 • Doelen bepalen

Sales & online manager, Free Style Sport

We werken al jaren lang samen met Every Day. Het is mij duidelijk dat het team verstand van zaken heeft!

Projectontwikkelaar, BVR Groep

Voor de nieuwe toekomst voor Mariadal Roosendaal werken we samen met Every Day. Bij Every Day is altijd sprake van een verfrissende aanpak!

Directeur, Stam B.V.

Every Day heeft een meerwaarde door dat zij kennis uit meerdere branches en diverse disciplines in elkaar kunnen laten overlappen.

Directeur, LUMINAID

Bij Every Day is er zeker sprake van creativiteit en kennis van zaken zoals strategie, design, development en online marketing!

Eigenaar, Customs by BB

Het team van Every Day is erg klantvriendelijk, ze leveren goede service en wanneer er sprake is van een probleem denken zij altijd met ons mee!

Partner, Intenza.nl

De samenwerking met Every Day heeft ons behalve creativiteit en kwaliteit ook mooie resultaten opgeleverd. Zij zijn een prettige partner waarmee wij inmiddels al 3 jaar zakendoen!

Operations Manager , KoutersVanderMeer

Bij Every Day kun je rekenen op professionaliteit, creativiteit en op fijn persoonlijk contact!

Google Logo
5.0 59 Google-reviews Leads genereren via campagnes

Campagnes

Nadat het duidelijk is wie, wanneer je de doelgroep wilt bereiken en wat je met deze communicatie wilt bereiken, kun je gaan nadenken over welke boodschap je de doelgroep mee wilt geven. De boodschap die gaat communiceren richt je op één buyer persona die je in het strategisch plan gemaakt hebt. Als de boodschap duidelijk is begin je met het bedenken welk middel de boodschap het beste kan overdragen naar de buyer persona die je in je hoofd hebt. Denk hierbij goed na want je wilt graag leads genereren via campagnes. Dus verplaats je goed in de doelgroep.

 

Uitvoering

Nu het duidelijk is wie, wanneer, wat en hoe je iets wilt communiceren, is het belangrijk om de content te gaan schrijven en deze in te gaan plannen. Begin met het maken van een planning. Plan hierbij ook in wie, wat en wanneer iemand iets gaat doen. Als dit allemaal duidelijk is, kun je beginnen met het inzetten van de campagne. Met deze stappen creëer je campagnes die werken en uiteindelijk ook betere leads oplevert.

 

Wil je meer weten over leads genereren via campagnes? Of direct weten waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag verder. Iedereen is welkom. Stap eens binnen. Het kan zo maar je leven veranderen. Je kunt ons altijd bellen of mailen via: 085 021 11 21 of hello@every-day.nl.

 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zomaar je leven veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Creatief bureau Roosendaal

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met
één van onze experts en stap
vol inspiratie de deur uit.

Vrijblijvend sparren

En dat doen we in veel verschillende branches

Every Day, hét creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen, is in allerlei branches actief. Ons werk zou je dan ook omschrijven als uitdagend en divers. Elke dag opnieuw.

Door werkzaam te zijn in diverse branches doen wij erg veel kennis op en deze kennis kunnen wij vervolgens toepassen bij huidige en nieuwe opdrachtgevers om zo tot nog betere resultaten te komen. Onze opdrachtgevers hebben allemaal één ding gemeen; resultaat telt. De focus ligt dan voor ons het creatief bureau gevestigd niet ver van Zevenhuizen dan ook op resultaat.

 

Wij werken met succes in de volgende branches:

 

Mist jouw vakgebied in de lijst, maar wil je wel graag met ons als creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen samenwerken? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer over onze eerder gemaakte projecten weten? Bekijk dan onze cases.

 

Wil jij het maximale uit jouw merk halen?

Jouw merk naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Dit bespreken we graag tijdens een intake op onze creatieve werkplek.

Een persoonlijk gesprek en brainstormsessie geven weer nieuwe inzichten. Gedurende de brainstormsessie duiken we in op de huidige successen. Waar liggen deze? En hoe kunnen we deze successen vergroten? Graag zien we je langskomen bij ons creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen. Ons team vol professionals staat voor je klaar! Plan nu een intake in.

 

Bekijk de brandmovie!

Even samen sparren met één van onze
experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bekijk video