Betalen & Verzenden

Een webshop is een online business

En dat gaat verder dan alleen de ontwikkeling van een online e-commerce platform. Wij denken daarom met je mee over belangrijke praktische zaken als betalen en verzenden. Dit moet natuurlijk soepel verlopen om jouw webshop tot een succes te laten groeien. Dit zorgt voor minder vragen bij de klantenservice en meer omzet in de webshop.

Webontwikkeling door Every Day creative digital agency

Automatiseren van jouw webshop bespreken?

Even samen sparren met één van onze experts en stap vol inspratie de deur uit.

Neem contact op

Impact van een webshop

Wanneer je gaat starten met een webshop heeft dit impact. Er zijn een hoop thema’s die geregeld moeten worden voor je aan de slag kan.

Denk bijvoorbeeld aan productinventarisatie, voorraad, logistiek, betalingen, klantenservice, marketing, etc. Wij ontwikkelen dagelijks webshops voor verschillende merken en hebben veel ervaring. Daarom adviseren we graag bij de inrichting van jouw webshop en alle zaken die hierbij komen kijken.

Snel en veilig betalen via jouw webshop

De meeste webshopbezoekers haken af in het winkelmandje. Het is erg belangrijk om hier zowel het bestelproces als betalingsmogelijkheden op orde te hebben. Meer dan 70% van de mensen bestelt dagelijks via webshops. Dit maakt dat we gewend zijn aan een goede online service met vele betalingsmogelijkheden. Voldoet jouw webshop hier niet aan, dan is de kans groot dat je omzet mist. Door middel van slimme koppelingen als Mollie zorgen wij ervoor dat betalen een fluitje van een cent is in jouw webshop.

Opmaat gemaakte service

Jouw product snel en veilig bij de klant

Gefeliciteerd! Weer een bestelling in de webshop. Dat is natuurlijk top, maar nu moet je aan de slag. Hoe zorg je er nou voor dat jouw product snel en veilig bij de klant komt? Welke pakketdistributeur kies je? Wanneer wil je dat het pakket binnen is? Hoe zit het met verzendkosten? Wat doe je met retourzendingen? Stuk voor stuk thema’s die we samen kunnen aanpakken. Door middel van slimme tools als Sendcloud zorgen wij ervoor dat verzenden voor jou snel en gemakkelijk wordt.

Sparren over jouw webshop?

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zou zo maar je leven kunnen veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Wat te drinken?
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Direct appen, bellen of mailen?

Onze Product Owner Davy in ’t Veen beantwoordt graag je vragen.

Davy in ’t Veen

Product Owner

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Het maximale uit jouw webshop halen?

Wij leren jou en je ambities graag kennen! Samen bepalen we een slimme combinatie van strategie, design en technologie om jouw doelen te realiseren.

Scroll naar boven