Merk online laten groeien

Creating awesome brands every day

Je merk online laten groeien is iets wat wij tijdens ons werk vaak terug horen komen. In deze maatschappij is online niet meer weg te denken. Ook wordt online een steeds belangrijkere rol voor merken en bedrijven. Niet alleen door het enorm aantal aan gebruikers maar ook de mogelijkheden die de online wereld biedt. Of je het nu wilt of niet, als merk kun je maar beter rekening houden met deze factoren en ze zo goed mogelijk gebruiken. Om je te kunnen helpen hebben we drie tips om je merk online te laten groeien.

Wil jij samen groeien in een digitale wereld?

Spar vrijblijvend met één van onze experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Website

Je begint bij het hebben van een website. Tegenwoordig heeft elk merk/bedrijf een website. Jij niet, shame on you. Maar je merk online laten groeien doe je alleen met een professionele website. De website is in de meeste gevallen het eerste waarop (potentiële) klanten terecht komen. Het is dus belangrijk dat je met jouw website een professionele eerste indruk afgeeft. De website moet de volgende vragen van de (potentiële) klant beantwoorden:

 • Wie is dit merk?
 • Wat doet dit merk?
 • Hoe kan ik contact opnemen met dit merk?

 

Als de bezoeker deze vragen kan beantwoorden op de website ga je al de goede kant op. Het is natuurlijk mogelijk om zelf een website te bouwen. In veel gevallen is het verstandiger om een professionele websitebouwer in te huren. Dan is zowel het uiterlijk als de technische kant van de website in orde.

Eigenaar, Goood Petfood

Every Day is een jong, gedreven, enthousiast & creatief digitaal bureau. Zij zijn niet gefocust op cijfers, maar op de volledige reis hierachter, precies zoals het hoort.

Commercieel Directeur, Peeters Group

Hier is sprake van een unieke samenwerking! Het team van Every Day zit vol goede, unieke ideeën, ze staan dicht bij de klant en reageren altijd snel! Team Every Day zou ik in een woord omschrijven als: verbinders.

Creative Director, wars.nl

Every Day is al jaren onze digitale partner. Van branding tot digital marketing pakken zij samen met ons alle projecten die we ontwikkelen op. Het is een team van creatieve vrijdenkers waarmee het zeer prettig samenwerken is.

Huisarts, Praktijk Vrijdag

De beste omschrijving van team Every Day: Een enthousiast en jong team. Zij bruisen van ideeën en zijn erg toegankelijk!

Eigenaar, PEPE Wagenpark

Wij hebben een zeer goede relatie met Every Day. Zij zijn gekomen met een uniek en onderscheidend concept en helpen ons erg goed.

Directeur, Stam B.V.

Every Day heeft een meerwaarde door dat zij kennis uit meerdere branches en diverse disciplines in elkaar kunnen laten overlappen.

Sales & online manager, Free Style Sport

We werken al jaren lang samen met Every Day. Het is mij duidelijk dat het team verstand van zaken heeft!

Google Logo
5.0 59 Google-reviews Merk online laten groeien

Social media

De invloed van social media is ook steeds belangrijker geworden. Op social media kun je heel gemakkelijk je merk laten zien zien aan de buitenwereld. Het is blijft belangrijk om te kijken welke social mediakanalen relevant zijn om jouw merk online te laten groeien. Het is beter om één goed onderhouden kanaal te hebben, dan meerdere slechtere kanalen.

 

Samenhang en actief blijven

Het is belangrijk dat al de online uitingen van je merk zorgen voor een onderlinge samenhang. Gebruik dezelfde huisstijl en boodschap bij al je online uitingen. Daarnaast is niet slechter dan online inactief zijn. Om je merk te laten groeien is het belangrijk dat al de online uitingen up-to-date zijn.

 

Wil je meer weten over je merk online laten groeien? Of direct weten waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag verder. Iedereen is welkom. Stap eens binnen. Het kan zo maar je leven veranderen. Je kunt ons altijd bellen of mailen via: 085 021 11 21 of hello@every-day.nl.

 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur
 • Communicatiebureau Etten-Leur

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zomaar je leven veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

Creatief bureau Roosendaal

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met
één van onze experts en stap
vol inspiratie de deur uit.

Vrijblijvend sparren

En dat doen we in veel verschillende branches

Every Day, hét creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen, is in allerlei branches actief. Ons werk zou je dan ook omschrijven als uitdagend en divers. Elke dag opnieuw.

Door werkzaam te zijn in diverse branches doen wij erg veel kennis op en deze kennis kunnen wij vervolgens toepassen bij huidige en nieuwe opdrachtgevers om zo tot nog betere resultaten te komen. Onze opdrachtgevers hebben allemaal één ding gemeen; resultaat telt. De focus ligt dan voor ons het creatief bureau gevestigd niet ver van Zevenhuizen dan ook op resultaat.

 

Wij werken met succes in de volgende branches:

 

Mist jouw vakgebied in de lijst, maar wil je wel graag met ons als creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen samenwerken? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer over onze eerder gemaakte projecten weten? Bekijk dan onze cases.

 

Wil jij het maximale uit jouw merk halen?

Jouw merk naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Dit bespreken we graag tijdens een intake op onze creatieve werkplek.

Een persoonlijk gesprek en brainstormsessie geven weer nieuwe inzichten. Gedurende de brainstormsessie duiken we in op de huidige successen. Waar liggen deze? En hoe kunnen we deze successen vergroten? Graag zien we je langskomen bij ons creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen. Ons team vol professionals staat voor je klaar! Plan nu een intake in.

 

Bekijk de brandmovie!

Even samen sparren met één van onze
experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bekijk video