Online vindbaarheid verbeteren

Creating awesome brands every day

Je online vindbaarheid verbeteren kan op verschillende manieren. Met online vindbaarheid bedoelen we dat je een hogere positie scoort in Google als je bepaalde zoektermen intypt.  Hoe hoger jouw positie is hoe beter je positie is. Om websites te rangschikken gebruiken zoekmachines algoritmen. Door hierop in te spelen verbeter je de online vindbaarheid van de website. Er is een SEO-methoden die de online vindbaarheid verbetert. Wij hebben een aantal tips die u kunnen helpen om de online vindbaarheid te verbeteren.

 

SEO-techniek

Het is belangrijk dat je een goed werkende website hebt. Met een goed werkende website bedoelen we: de website laat snel, in bezit van de juiste certificaten, links die werken en de structuur van je website is duidelijk en overzichtelijk. Aan een goed werkende website hecht een zoekmachine veel waarde aan.

Creatief bureau Roosendaal

Wat maakt jouw merk sterk?

Even samen sparren met
één van onze experts en stap
vol inspiratie de deur uit.

Zoekwoordenonderzoek en strategie

Onderzoek naar zoekwoorden starten om de online vindbaarheid te verbeteren. Wanneer je voor ogen hebt welke zoekwoorden belangrijk zijn voor jouw merk of organisatie, kun je pagina’s gaan maken. Wij adviseren om per zoekwoord een pagina te maken. Het is ook belangrijk om het zoekwoord in de volgende onderdelen terug te laten komen.

  • Websiteopbouw
  • Metatitel
  • Metaomschrijving
  • Titel van de pagina
  • URL van de pagina
  • Eerste zin in het artikel
  • Het eerste tussenkopje

Linkbuilding

Linkbuilding gaat over zowel interne- als externe links. Interne links beginnen al bij de homepagina. Het is belangrijk dat de bezoeker vanuit deze pagina overal naartoe kan. Als dit niet het geval is dan gaat de bezoeker al snel van de website. Daarnaast is het belangrijk om elke pagina aan elkaar te verbinden. Dit kun je het best doen door aan elke pagina een andere logische pagina te linken. Wanneer de organisatie of het merk referenties heeft, kun je gemakkelijk gebruik maken van externe links. Het is belangrijk dat de websites zelf ook autoriteit hebben wanneer je ze gebruikt als externe link. Hierdoor kun je je online vindbaarheid verbeteren.

 

 

Er zijn nog veel meer tips en tricks. Wil je meer informatie om je online vindbaarheid te verbeteren? Of direct weten waar jouw kansen liggen? Wij helpen je graag verder. Iedereen is welkom. Stap eens binnen. Het kan zo maar je leven veranderen. Je kunt ons altijd bellen of mailen via: 085 021 11 21 of hello@every-day.nl.

Succesverhalen

Bekijk meer werk

Even sparren samen?

Goed plan. Het kan zomaar je leven veranderen. Laat hier je gegevens achter en we bellen je zo snel mogelijk.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Liever bellen of mailen?

Onze Business Director Wouter Koen beantwoordt graag je vragen.

Wouter Koen

Business Director

+31 (0)85 021 11 21 hello@every-day.nl

Bekijk hier onze succesverhalen!

Selecteer de services in jouw branche en we laten je graag relevant werk zien.

En dat doen we in veel verschillende branches

Every Day, hét creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen, is in allerlei branches actief. Ons werk zou je dan ook omschrijven als uitdagend en divers. Elke dag opnieuw.

Door werkzaam te zijn in diverse branches doen wij erg veel kennis op en deze kennis kunnen wij vervolgens toepassen bij huidige en nieuwe opdrachtgevers om zo tot nog betere resultaten te komen. Onze opdrachtgevers hebben allemaal één ding gemeen; resultaat telt. De focus ligt dan voor ons het creatief bureau gevestigd niet ver van Zevenhuizen dan ook op resultaat.

 

Wij werken met succes in de volgende branches:

 

Mist jouw vakgebied in de lijst, maar wil je wel graag met ons als creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen samenwerken? Wij gaan graag samen met jou de uitdaging aan! Wil je meer over onze eerder gemaakte projecten weten? Bekijk dan onze cases.

 

Wil jij het maximale uit jouw merk halen?

Jouw merk naar een hoger niveau tillen. Hoe doe je dat? Dit bespreken we graag tijdens een intake op onze creatieve werkplek.

Een persoonlijk gesprek en brainstormsessie geven weer nieuwe inzichten. Gedurende de brainstormsessie duiken we in op de huidige successen. Waar liggen deze? En hoe kunnen we deze successen vergroten? Graag zien we je langskomen bij ons creatief bureau gevestigd in de buurt van Zevenhuizen. Ons team vol professionals staat voor je klaar! Plan nu een intake in.

 

Bekijk de brandmovie!

Even samen sparren met één van onze
experts en stap vol inspiratie de deur uit.

Bekijk video